Logo-LIBER-1

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

Des de la Federación de Gremios de Editores de España s’ha començat a treballar en l’organització de la 39a edició de LIBER que tindrà lloc del 13 al 15 d’octubre de 2021 a Madrid (IFEMA).

Per a l’edició d’enguany s’està treballant en el programa d’invitats LIBER que inclou:

  • Programa de compradors: distribuïdors i llibreters estrangers.
  • Programa de prescriptors PICE (Programa per a la Internacionalització de la Cultura Espanyola): bibliotecaris, agents editorials, professors d’universitats, editors i responsables d’organismes públics amb capaci­tat de prescripció, de decisió i compra (de drets i de llibres) de tot el món. Aquest programa compta amb el recolzament d’Acció Cultural Española AC/E.

Per a poder dur a terme aquest programa és imprescindible la participació activa de totes les empreses que participaran a LIBER.

Les propostes dels editors catalans seran recollides i treballades per la Comissió de Comerç Exterior del Gremi per tal de portar conjuntament les propostes per tenir més pes específic a la reunió de selecció d’invitats i aconseguir el màxim d’invitats suggerits pels editors de Catalunya. És per això que és important que tots col·laborem per aconseguir el màxim nombre de prescriptors i importadors proposats pels editors catalans.

L’objectiu principal de la comissió encarregada del programa d’invitats estrangers, formada per representants de la FGEE, ICEX i Ministeri de Cultura, és tractar que cada any puguin participar nous i petits importadors i que els invitats responguin a interessos generals, per això prevaldrà el criteri dels expositors.

És important que tots els editors que hi vulgueu participar ens feu arribar les vostres propostes abans del 8 de març!

Instruccions per a presentar les propostes:

  • Les propostes han de ser el més àmplies possible i han d’incloure les dades completes de l’empresa o entitat a invitar: nom de l’empresa, adreça completa, correu electrònic, telèfon i nom de la persona a invitar.
  • S’han d’enviar per correu electrònic a la Secretaria del Gremi info@gremieditors.cat
  • No hi ha límit en el nombre de propostes a presentar. Es poden proposar tant empreses o entitats que responguin als interessos de la vostra empresa com a interessos generals. L’únic a tenir en compte és que no s’acostuma a invitar a distribuïdors filials d’empreses espanyoles.

Formularis:

Per al programa de compradors, us podeu descarregar un formulari ‘tipus’ amb tota la informació a completar per a presentar la proposta.

Per al programa de prescriptors PICE, és obligatori omplir la fitxa per a cada un dels professionals que es vulguin proposar.

Més informació: