Us facilitem una circular elaborada pels assessors fiscals del Gremi, Durán-Sindreu Asesores Legales y Tributarios, sobre el pla trimestral d’ajuts directes per als col·lectius i sectors més afectats per les restriccions de la COVID-19 de la Generalitat de Catalunya.

El Govern ha activat el nou pla trimestral d’ajuts directes per als col·lectius i sectors més afectats per la COVID-19. En particular, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat les bases de la línia adreçada als següents ajuts extraordinaris:

  1. Ajuts a les petites empreses, microempreses i cooperatives per mantenir els llocs de treball en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO), que s’obrirà dilluns vinent, 15 de febrer.
  2. Ajut per a persones amb ingressos baixos afectades per un ERTO o amb contracte fix discontinu beneficiàries de la prestació extraordinària, que s’obrirà també dilluns vinent, 15 de febrer.
  3. Ajuts per al manteniment de l’activitat econòmica de persones treballadores autònomes individuals o persones treballadores autònomes que formin part d’una microempresa, que s’obrirà divendres 19 de febrer.
Circular informativa - Ajuts de la Generalitat primer trimestre 2021

Més informació:

  • Pots descarregar la circular informativa aquí