La Feria Internacional del Libro (FIL) de Guadalajara convoca diversos premis creats amb la intenció de distingir i promoure la qualitat literària i l’amor pel llibre, que es lliuren anualment en el marc de la pròpia Fira. En aquest article us referim un parell que encara tenen el termini obert, així com un enllaç a la pàgina de la Feria on podreu consultar la resta de premis.

 

Premio FIL de Literatura en Lenguas Romances 2016

Captura de pantalla 2016-06-13 a les 20.21.46Aquest premi és atorgat per la Asociación Civil Premio de Literatura en Lenguas Romances i està dotat amb 150.000 dòlars. Es lliura com a reconeixement al conjunt d’una obra de creació en qualsevol gènere literari i en català, espanyol, francès, italià, romanès, anglès o portuguès.

  • Data límit de recepció de candidatures: 29 de juliol de 2016
  • Més informació: Cliqueu aquí

 

Premio FIL Ciudad y Naturaleza José Emilio Pacheco

Captura de pantalla 2016-06-13 a les 20.22.27La Universidad de Guadalajara, a través del projecte del Museu de Ciències Ambientals del Centro Cultural Universitario, i amb el recolzament de la FIL de Guadalajara, convoca aquest premi, en poesia. La dotació és de 10.000.000 USD. L’idioma de les obres haurà d’ésser el castellà.

 

Més informació:

  • Pàgina informativa de la FIL (pestanya a dalt “Premios y reconocimientos”): www.fil.com.mx