LITERAL, en col·laboració amb la Radical Publishers Alliance, han impulsat RADICAL MAY, un festival literari virtual emmarcat dins el pensament crític i que tindrà lloc durant el mes de maig.

RADICAL MAY reuneix autors i editors de tots els continents per crear un programa inspirador i multilingüe de taules rodones, xerrades i debats amb alguns dels principals pensadors radicals del món.

Aquelles llibreries i editorials que programin actes al voltant del pensament crític i que ho transmetin virtualment, poden fer-los arribar les seves programacions i les incorporaran a l’agenda web.

INICIA RADICAL MAY

Literal organitza la segona edició del Radical May. Suma’t-hi!

La nova crisi capitalista desencadenada per la pandèmia de la Covid-19 ha afectat profundament la nostra societat. En moments com l’actual, la necessitat d’un pensament crític de l’esquerra és més important que mai per combatre tant l’auge de l’extrema dreta com les conseqüències de la pandèmia.

Radical May reuneix autors i editors de tots els continents per crear un programa inspirador i multilingüe de taules rodones, xerrades i debats amb alguns dels principals pensadors radicals del món.

Aquests esdeveniments estan organitzats per LITERAL, fira d’idees i llibres radicals, en col·laboració amb la Radical Publishers Alliance. A través d’un gran nombre d’esdeveniments que es desenvolupen en diferents zones horàries i idiomes, parlem amb un públic veritablement global que inclou a totes les persones i organitzacions que vulguin desafiar el nostre trencat sistema social i econòmic i compartir idees per estar més preparats, més ben organitzats i amb més idees, i més radicals.

Suma’t-hi i afegeix el teu acte!

SUMA’T A RADICAL MAY!
1/ Programa els teus actes durant el mes de Maig i publica’ls a l’agenda comuna
2/ Envia una nota de premsa als mitjans amb tots els teus actes
3/ Comparteix els actes amb el HT #RadicalMay a partir del 15 d’abril

Més informació: