Us enviem l’enllaç exclusiu per agremiats, per a què pugueu obtenir l’acrediació per seguir per streaming la 4a edició de «Rodando págines, del libro a las pantalles», amb un 20% de descompte.

La 4a edició de «Rodando págines, del libro a las pantalles» tindrà lloc dijous 8 d’abril a les 09.30h i es retransmetrà en streaming. En aquesta nova edició es presentaran les 10 obres literàries seleccionades entre els 157 llibres que s’han rebut. També tindrà lloc una taula rodona sobre adaptacions a les 12.15h, moderada per Eva Cruz, periodista de la Cadena SER.

Els 10 llibres que es presentaran en aquesta edició han estat seleccionats per un comitè d’experts, pel seu potencial per a l’adaptació audiovisual. Les obres que es presentaran abracen diversos gèneres i temàtiques, des de comèdia, novel·la gràfica, thriller d’època, drama, terror gòtic o contes per al públic infantil.

Aquest acte està organitzat per la Asociación Madrileña Audiovisual (AMA) i la Federación de Gremios de Editores de España. Compta amb el suport de la Comunidad de Madrid, DAMA i CEDRO.

Pàgina web de «Rodando pàgines, del libro a las pantallas»

Més informació: