Rodando PáginasLa Federación de Gremios de Editores de España continua el procés d’apropament al món audiovisual cercant fórmules de cooperació comercial beneficioses per al sector editorial.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

El conveni amb el projecte “Rodando Páginas” d’AMA (Asociación Madrileña Audiovisual) va néixer amb la finalitat d’estimular la creació audiovisual i cinematogràfica i fomentar la difusió de les obres literàries. Es tracta d’aconseguir sinèrgies entre els sectors audiovisual i editorial.

Després de l’èxit de la primera i segona edició, s’ha obert el període de presentació d’obres literàries (novel·la, novel·la gràfica, contes, obres de teatre, infantil i juvenil, etc.) amb potencial per a ser adaptades a les diferents pantalles. La selecció d’obres es portarà a terme per un comitè d’experts i es comunicarà el resultat a finals de gener. Les obres seleccionades seran presentades el mes de març de 2020 a Madrid, davant d’un públic de productores audiovisuals, a la recerca de noves idees i projectes per portar a les pantalles en una jornada organitzada per AMA i la FGEE.

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 20 de desembre.

Més informació i formulari de participació: www.rodandopaginas.com