Des del TRESC s’han posat en contacte amb el Gremi per fer una proposta vinculada amb un dels esdeveniments culturals i literaris més destacats del final d’any: El Sant Jordi de Nadal.

El Sant Jordi de Nadal té com a objectiu promocionar la literatura durant el període nadalenc agrupant els diferents implicats del sector del llibre.  Any rere any han estat en contacte amb les editorials per tal de dissenyar el contingut de les activitats.

Què és el Sant Jordi de Nadal?

El Sant Jordi de Nadal del TRESC és una fira literària que combina les activitats centrades en la promoció i difusió de la lectura amb un espai de market amb venda i signatura de llibres.

Quan?

L’11 i el 12 de desembre de 2021.

On?

Ocuparem els espais interiors i exteriors de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

Per a qui?

Hi haurà activitats tant per a adults com per a infants.

Què us proposem?

Formar part de la programació del Sant Jordi de Nadal 2021 a través de la proposta d’activitats que col·loquin al lector al centre i que no només estiguin vinculades a les novetats editorials de l’any sinó que puguin estar relacionades amb temes d’actualitat i interès general. Les activitats del Sant Jordi de Nadal es desenvolupen en formats ben diferents: entrevistes, taules rodones, píndoles formatives, tallers, recitals poètics, activitats infantils, propostes musicals, espectacles literaris, ec.

Quin termini tenim?

Us podeu posar en contacte amb Laura Ramírez, correu electrònic lramirez@tresc.cat, i fer-nos arribar les vostres propostes fins a mitjans d’octubre per tal de poder treballar conjuntament i d’establir la programació definitiva.

A continuació un dossier amb més informació sobre l’esdeveniment.

Contacte:

Laura Ramírez – lramirez@tresc.cat

Pàgina web:

https://www.santjordidenadal.cat/

Sant Jordi de Nadal - TRESC