El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) pertany al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i està a disposició de les empreses culturals i creatives catalanes. Els seus objectius principals són contribuir a la millora de la competitivitat i promoure les condicions favorables necessàries per a la innovació en la seva gestió.

Amb la finalitat millorar la competitivitat mitjançant la innovació i la millora en la gestió de les empreses culturals, facilitant l’optimització i generació de nous recursos i promovent la transferència tecnològica, des de l’any 2006, l’SDE organitza sessions informatives, en diferents formats (tallers, seminaris, jornades, etc) i agrupades en diferents àmbits d’actuació: gestió empresarial, màrqueting i comunicació, jurídic i fiscal, internacionalització i digital media.

Per accedir a la formació de l’SDE només cal ser una empresa del sector cultural, en qualsevol de les seves disciplines, i registrar-se prèviament al web del Servei de Desenvolupament Empresarial (a la part de dalt a la dreta de la pantalla).

Informació relacionada: