L’Institut Català de les Empreses Culturals comunica que, en relació a la suspensió dels procediments administratius a conseqüència de l’emergència sanitària pel COVID-19, que recull la disposició addicional tercera del Decret Reial 463/2020, del 14 de març, una nova instrucció de la Intervenció General de la Generalitat de Catalunya determina la flexibilització d’aquesta suspensió i permet obrir el termini de presentació de sol·licituds d’aquelles línies de subvenció que estaven en període de presentació abans del 14 de març.

Per tant, s’obre la possibilitat de presentació de sol·licituds d’aquestes subvencions fins a l’aixecament de l’estat d’alarma. Un cop aixecat aquest estat, s’afegiran els dies que faltaven a cada línia de subvenció per finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

L’Institut Català de les Empreses Culturals ha fet pública la convocatòria per a la concessió de subvencions a projectes d’internacionalització d’empreses del sector del llibre, que inclou els ajuts per a l’assistència a fires.

El període per presentar sol·licituds és del 3 de març al 6 d’abril del 2020, ambdós inclosos

Les empreses poden presentar un sol projecte per al seu pla d’internacionalització, de manera que s’ha de presentar una única sol·licitud per a totes les accions i fires on vulgueu assistir. El període de les accions per a les que sol·liciteu ajut abraça des del 31 d’octubre de 2019 al 31 d’octubre de 2020.

Les despeses de viatges per a l’assistència a fires internacionals s’han de documentar amb l’acreditació de l’entrada a la fira.

Documentació:

Us recordem que és obligatòria la tramitació telemàtica de les sol·licituds. Per poder-la fer cal disposar d’un certificat digital.

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Tota la informació, normativa i documentació relacionada, aquí