AJORNAT!

El proper divendres 20 de març a la tarda tindrà lloc la segona edició de Link, trobada entre escriptors emergents i món editorial, en el marc del Màster en Creació Literària de la UPF-BSM. Una activitat innovadora que aposta pel talent jove i per la creació d’espais de conversa i intercanvi entre els diferents agents culturals de Barcelona. I que en l’edició d’enguany rendeix homenatge a l’editora Silvia Querini.

Després de l’èxit mediàtic i de públic de la primera edició, ja han confirmat la seva presència en aquesta segona edició més de setanta autors emergents i quaranta professionals. L’auditori de la UPF-BSM té localitats per més de dos-cents assistents.

De 16h a 18h els escriptors i els professionals es trobaran en dues activitats a porta tancada:

  • «Es busca editor» (autors inèdits presenten els seus projectes davant d’editors i agents)
  • «Es busca adaptació» (autors publicats presenten les seves novel·les davant d’editors de còmic, podcast i audiovisual).

De 18h a 19h tindrem tres conferències exprés:

  • Màrius Mollà, autor de best-sellers, parlarà sobre si és possible dissenyar-los
  • Carola Solé, periodista de podcast, explicarà per què no ha publicat cap llibre
  • Marcel Ventura, editor de Temas de Hoy, donarà claus sobre les tendències editorials dels propers anys

A continuació, a les 19h, i després que l’any passat ens visités Sigrid Rausing –l’editora de Granta–, serà l’homenatge a l’editora Silvia Querini, que com a directora del segell Lumen va publicar a moltes de les noves narradores catalanes i espanyoles que ara són més llegides.

A partir de les 20h, en un espai molt amable, amb música, llibreria i cerveses Estrella, tindrà lloc el networking i la conversa.

​Esteu convidats a totes les activitats, a partir de les 18h.

I si us interessa assistir formalment com a professionals a «Es busca editor» o «Es busca adaptació», us heu de posar en contacte via correu electrònic amb jorge.carrion@bsm.upf.edu