LIBER 2017: La cita professional del llibre

LIBER17Enguany, la Fira Internacional del Llibre (LIBER) se celebrarà del 4 al 6 d’octubre a Madrid, al pavelló 14 d’IFEMA. En aquesta 35a edició, Argentina serà el país invitat d’honor.

La cita, consolidada com la primera mostra dedicada al llibre en llengua espanyola a Europa i com a principal centre de negoci i intercanvi professional, està oberta a tots els sectors del llibre, amb especial atenció als continguts digitals, els nous editors, l’autoedició i la propietat intel·lectual.

En aquest sentit, i després de la bona acollida d’edicions anteriors, LIBER tornarà a impulsar la Zona Digital, un espai amb l’objectiu de mostrar les noves tendències i innovacions en l’àmbit de l’edició, i la Zona d’Autor, que permetrà als autors independents ampliar els seus coneixements sobre les possibilitats que l’autoedició els brinda i els serveis i eines que tenen al seu abast. A més, torna a posar en marxa la iniciativa Liber Micro per facilitar i agilitzar la participació a la Fira de petits editors, emprenedors i startups, i estar en contacte amb els compradors i visitants d’una manera més àgil i econòmica.

La fira es convertirà també en la millor plataforma d’accés del llibre en espanyol a nous mercats internacionals a través de les trobades de negocis i missions inverses. Al voltant de 600 professionals de 80 països seran convidats a LIBER 2017 amb l’objectiu de fomentar les relacions comercials amb les empreses editores participants i promoure, igualment, el coneixement dels fons presentats a la Fira. D’aquesta manera, l’IFEMA rebrà a llibreters, distribuïdors i bibliotecaris, principalment, així com a editors amb capacitat de prescripció, de decisió i / o de compra de llibres espanyols.

Al costat de l’oferta dels grans segells editorials, LIBER serà escenari d’un interessant programa d’activitats paral·leles de caràcter professional i cultural, que reunirà personalitats del sector editorial i oferirà l’oportunitat d’intercanviar idees i experiències sobre temes de màxima actualitat.

LIBER 2017 està patrocinat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, ICEX, Comunitat de Madrid, Ajuntament de Madrid i Cedre, i amb la col·laboració de l’Associació d’Editors de Madrid i AC / E.

Jornades Professionals:

La Fira Internacional del llibre (LIBER) està confeccionant el programa provisional de les jornades professionals en el qual, en lligam amb els objectius de la fira, es podrà reflexionar sobre els problemes generals i específics del món del llibre així com presentar els avanços i solucions per afrontar-los.

  • Podeu descarregar-vos el programa provisional en el següent enllaç

Informació d’interès i newsletters:

Més informació:

Per a qualsevol aclariment podeu posar-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi:

  • Tel. 93 215.50.91
  • Correu-e: info@gremieditors.cat
2017-11-08T03:15:12+00:00 22 maig, 2017|Categories: Esdeveniment, Fires|Tags: , |
2017-11-08T03:15:12+00:00 22 maig, 2017|Categories: Esdeveniment, Fires|Tags: , |