Entre les accions de recolzament al sector editorial per a impulsar la venda de drets i de traducció dels nostres autors en 2021, s’estan organitzant vàries trobades digitals amb editors de mercats estratègics com Alemanya, França, Itàlia, Països Baixos i Regne Unit.

El mes de maig es van realitzar les trobades amb editors de França i Itàlia i el proper 9 de juny tindrà lloc la trobada amb editors alemanys.

L’objectiu d’aquestes trobades bilaterals és apropar el panorama narratiu espanyol al mercat anglès i holandès per tal de:

  1. Fomentar la compra de drets d’edició en narrativa espanyola per a la seva publicació en els mercats alemany, francès i italià.
  2. Donar visibilitat a l’oferta editorial espanyola a través del contacte amb prescriptors d’opinió rellevants d’Alemanya, França i Itàlia.
  3. Establir i consolidar contactes professionals i comercials dels editors i agents editorials espanyols amb editors i prescriptors d’opinió alemanys, francesos i italians.

Les properes trobades són:

· Trobada amb editors del Regne Unit
22 de juny
Gènere: Narrativa (Ficció per a adults)

· Trobada amb editors dels Països Baixos
Segona quinzena de setembre
Gènere: Narrativa (Ficció per a adults)

· CONVOCATÒRIA

Les editorials interessades en participar en alguna de les trobades hauran d’omplir el formulari d’inscripció i enviar-lo per correu-e a comext@fge.es

El termini de recepció dels formularis acaba el dia 15 de juny de 2021!

Consultes: