LBF_2017_logo_blue_backgroundThe London Book Fair
és una fira exclusivament professional i amb un marcat caràcter comercial, especialitzada en la venda de drets. Està considerada com el “Certamen del llibre més important de primavera” en el calendari editorial internacional; és el mercat global per a la negociació de drets i la venda i distribució de continguts a través de premsa, ràdio, televisió, pel·lícules i canals digitals.

Enguany aquesta fira arriba a la seva 45a edició i Polònia serà el país invitat d’honor en aquesta ocasió.

 

Paquet especial

Estem ne­gociat amb VIAJES EL CORTE INGLÉS un paquet per a la visita d’un dia a la fira, amb el següent programa:

  • Dia: 15 de març de 2017 (dimecres)
  • Sortida de Barcelona: 07.55h (arribada a Londres Heathrow: 09.20h)
  • Tornada en avió: 19.50h (sortida de Gatwick, arribada a Barcelona: 22.55h)
  • Preu per persona: 260 euros, aproximadament (dependrà del nombre de viatgers)

El preu inclou bitllet d’avió en línia regular de British Airways a l’anada i Easy Jet a la tornada (el preu dels bitllets d’avió està subjecte a possibles fluctuacions d’aquí a la seva emissió), trasllat aeroport-fira-aeroport i acredita­ció d’entrada a la fira (40 £) com a visitant professional.

Necessitem conèixer el nombre de persones interessades per a procedir a la reserva dels bitllets d’avió i poder fer un càlcul més precís del preu final de l’acció per persona. Si no s’arriba a un mínim de persones per a formar grup aquesta acció no es realitzarà.

 

Formulari d’inscripció

Els interessats han de realitzar la reserva a través del formulari d’inscripció, abans del dia 15 de febrer. Després d’aquesta data valorarem si el nombre de viatgers inscrits és suficient i procedirem a la reserva dels bitllets d’avió i al càlcul del preu final de l’acció.

Recordeu que aquesta acció la podeu tramitar dins de la convocatòria d’ajuts a la internacionalització de l’Institut Català de les Indústries Culturals. En aquest cas, heu de conservar còpia del bitllet, targes d’embarcament originals i original de l’acreditació d’entrada a la fira. Per a més informació sobre aquest tràmit, cliqueu aquí

 

Enllaços d’interès