La comissió de Comerç Exterior del Gremi d’Editors de Catalunya ha organitzat un webinar informatiu sobre fires internacionals i els ajuts a la internacionalització de l’ICEC i els ajuts de l’Institut Ramon Llull.

Aquesta sessió informativa tindrà lloc el dia 3 de març (dimecres), a les 16.00h, per videoconferència a través de la plataforma ZOOM.

Ponents:

  • Maria Basora, directora de l’Àrea de Mercats de l’ICEC que explicarà els canvis en l’ajut a la internacionalització per aquest curs i la situació respecte a l’estand col·lectiu a les principals fires internacionals del llibre.
  • Izaskun Arretxe, directora de l’Àrea de Literatura de l’Institut Ramon Llull que parlarà dels principals ajuts que gestionen i la seva participació a les fires internacionals del llibre aquest 2021 i, en especial, farà referència a Catalan Culture Spotlight a The London Book Fair.

    Institut Ramon Llull

NOTA IMPORTANT: Per tal de garantir una correcta organització de l’acte, és imprescindi­ble que feu la inscripció telemàtica mitjançant el botó “INSCRIPCIÓ”, indicant el correu electrònic on voleu rebre l’enllaç per connectar-se a la sessió.

Formulari d’inscripció a la sessió:

El termini per inscriure’s acaba a les 14.00h del 3 de març. Abans de les 16.00h rebreu un correu electrònic amb un enllaç per incorporar-vos a la sessió en línia.

La sessió està dirigida exclusivament a les editorials associades al Gremi d’Editors de Catalunya i a l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

Més informació: