Logo-ICEC

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

El DOGC ha publicat la convocatòria per a la concessió d’ajuts a projectes culturals, en règim de concurrència no competitiva, en les modalitats d’aportacions reintegrables i subvencions (ref. BDNS 547517).

El llançament comercial s’ha de dur a terme entre l’1 de gener del 2021 i el 30 de desembre del 2022, tots dos inclosos.

El termini per presentar sol·licituds acaba el dia 7 d’octubre de 2021!

Recordeu que hi ha una línia específica pel llibre. Les bases i la convocatòria publicades ara es refereixen a la línia general. En aquestes bases es restringeix la presentació de projectes de publicació d’alguns llibres. Això no vol dir que no es puguin presentar projectes empresarials.

En l’àmbit editorial, només es poden sol·licitar ajuts a projectes editorials singulars. Es consideren projectes editorials singulars les obres de luxe, de bibliòfil, les que tinguin l’edició limitada i numerada, així com les col·leccions que es comercialitzin de manera unitària i les col·leccions que es comercialitzin de manera periòdica, de manera que constitueixin un únic projecte amb distribució limitada en l’extensió i en el temps. En tots els casos, el títol individual o el conjunt de la col·lecció han de tenir un preu de venda al públic igual o superior a 100 euros.