Eudicom és un projecte paneuropeu recolzat per la Comissió Europea per reforçar la distribució digital de còmics.

Les vendes digitals d’E-Comics es mantenen molt baixes a la majoria de països europeus malgrat l’ús creixent de plataformes digitals per accedir a l’entreteniment la qual cosa significa que el marge de creixement és molt elevat i cal donar-hi suport.

L’objectiu principal del projecte és donar suport a les editorials de còmics europees perquè passin a la distribució digital o optimitzin la seva estratègia i vendes digitals.

El consorci del projecte està liderat per Izneo, que és la principal plataforma europea de streaming de còmics (inclou manga, novel·la gràfica, BD…) i compta amb el suport de representants d’editorials locals de diferents països europeus.

Han organitzat una sèrie de seminaris web desenvolupats per a les necessitats de les editorials de còmics on podreu aprendre i discutir amb experts sobre l’estratègia de venda digital de còmics.

El proper seminari web tindrà lloc el dia 16 de desembre de 2021, a les 15.30h i se centrarà en dos temes claus:

  • Qüestions legals
  • DRM i pirateria

Tindrà una durada de 90 minuts en línia i inclourà una presentació, una sessió de preguntes i respostes amb experts de la matèria i reunions privades individuals, si es demana.

Cal formalitzar l’enregistrament abans del dia 10 de desembre a través del següent enllaç:

Més informació: