La-Setmana-Llibre-Catala

La Setmana del Llibre en Català 2020

La Setmana, l’esdeveniment cultural, de l’edició en català, de referència del nostre país, ja té dates i emplaçament per l’edició aquest any 2021.

La 39a edició se celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona, entre el 10 i el 19 de setembre. Seran novament deu dies en què el llibre i les revistes en català en seran els protagonistes.

L’any 2020, malgrat la pandèmia, La Setmana es va celebrar amb un gran èxit de públic i vendes i va atreure més de 25.000 visitants en només 5 dies. Per fer-ho possible, el recinte del Moll de la Fusta es va adaptar per comptar amb totes les mesures de seguretat requerides per les autoritats. L’experiència de l’any més excepcional de La Setmana serveix de base per continuar en aquest emplaçament, que permet garantir l’adaptació de l’esdeveniment a la situació sanitària del moment, i implementar-hi millores per als expositors i visitants.

El president de La Setmana, Joan Carles Girbés, va presentar ahir, dimarts 9 de març, la planificació de la nova edició de La Setmana a la Comissió Organitzadora, que en va aprovar les dates, l’emplaçament i el nou logotip corporatiu de l’esdeveniment. S’obre així, a partir d’avui dia 10 i fins al 31 de març, el període d’inscripció dels expositors.

La Comissió Organitzadora de La Setmana està formada pel seu principal impulsor Editors.cat, presidit per Joan Sala, i pel Gremi d’Editors de Catalunya, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi de Distribuïdors de Catalunya, l’Associació de Publicacions Periòdiques de Catalunya; la Diputació de Barcelona, el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Culturals,  el Servei de Biblioteques de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut de Cultura i Biblioteques de Barcelona i l’Institut Ramon Llull.

Més informació: