El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

Aquests ajuts depenen de l’Institut Català de les Empreses Culturals.

Llibres en suport paper.

Són subvencionables: Llibres referits a qualsevol disciplina del coneixement (assaig i pensa­ment, llibres científics i tècnics, els clàssics i la literatura, llibres de còmic i de novel·la gràfica).

No són subvencionables: Àlbums il·lustrats, còmic destinat a un públic infantil, llibres de text i manuals universitaris, les obres considerades de luxe, de bibliòfil i aquelles amb l’edició limitada i numerada. Tampoc els llibres de ca­ràcter literari escrits originàriament en català que poden acollir-se a la línia d’ajuts específics de la Institució de les Lletres Catalanes.

Les propostes que hagin estat subvencionades com a projectes no poden ser subvencio­nables posteriorment com a llibres publicats.

Després de les gestions realitzades, s’ha aconseguit allargar el termini de presentació de sol·licituds fins al 7 d’abril. En breu sortirà publicat al DOGC aquesta ampliació però us ho avancem per al vostre coneixement.

El període per presentar sol·licituds és del 16 al 7 d’abril del 2021, tots dos inclosos!

Dates de publicació:

-PROJECTES: Els llibres s’han de publicar abans del 30 de novembre de l’any de concessió de la subvenció.

-LLIBRES PUBLICATS: Entre l’1 de gener de l’any de concessió de la subvenció i la data de presentació de la sol·licitud de subvenció.

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Tota la informació, normativa i documentació relacionada, aquí