Notícia publicada a PublishNews el 19 de març de 2021. Consulteu l’article original de la notícia clicant aquí: “Obertes les candidatures per al premi BolognaRagazzi 2021”

Aquesta edició dedica la seva categoria especial a la poesia per a nens

Ja estan obertes les candidatures per al premi BolognaRagazzi 2021. La participació és gratuïta i està reservada als expositors de la Fira del Llibre Infantil de Bolonya en el període 2019-2021, que poden enviar els seus millors llibres per a les categories de ficció, no ficció , òpera prima, còmic i poesia fins al 30 d’abril de 2021.

El BolognaRagazzi Award – BRAW és el premi del BCBF destinat a seleccionar els millors llibres infantils il·lustrats del món. El premi distingeix les millors produccions pel que fa a les seves qualitats gràfiques i editorials, la innovació i la capacitat de dirigir-se als joves lectors. El BRAW és un dels premis internacionals més reconeguts en el sector de l’edició infantil i suposa una gran oportunitat de negoci per a les editorials.

Guanyar el premi o aconseguir una menció especial significa obtenir una extraordinària visibilitat per al títol en el món editorial, representant una plataforma de llançament líder que dóna als editors, autors i il·lustradors l’oportunitat de portar els seus llibres a la indústria editorial infantil internacional, gràcies al reconeixement d’alt perfil que els guanyadors reben per part de BCBF, tant durant la fira com de forma online.

Hi ha quatre categories principals de premis: ficció, no ficció, òpera prima (per a autors i il·lustradors inèdits) i còmic. També es demana al jurat que concedeixi un premi especial Nous Horitzons a un llibre especialment innovador. A més de les principals categories permanents, la BRAW compta cada any amb una o diverses categories especials. La categoria especial de el Premi BolognaRagazzi 2021 està dedicada a la poesia.

Com és habitual, els llibres premiats s’uniran a la col·lecció completa de llibres que posseeix la Biblioteca Salaborsa Ragazzi de Bolonya. Coneix les bases del concurs i completa el formulari si vols participar!