8a-fira-del-llibre-i-la-partituraEl  Gremi d’Editorials de Música de Catalunya (GEMC), en col·laboració amb l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), convoca la principal cita anual de l’edició musical a Catalunya: la 8a edició de la Fira del llibre de música i la partitura.

El proper 22 de novembre el vestíbul de l’ESMUC es tornarà a omplir amb els expositors de les editorials del GEMC. Des de les 10:00, i fins a les 18:00, podreu veure i comprar les seves publicacions amb descomptes especials. L’accés serà obert a tothom, i tindreu l’oportunitat de conèixer tota la seva producció i assabentar-vos de les últimes novetats.

 

Exposició les publicacions en paper de les editorials del GEMC

Tindreu l’oportunitat de veure i comprar partitures i llibres de música amb descomptes especials. També podreu conèixer de primera mà tota la producció de les principals editorials de música de Catalunya i assabentar-vos de les últimes novetats.

  • Data: 22 de novembre del 2016
  • Hora: de 10:00 a 18:00 hores
  • Lloc: Escola Superior de Música de Catalunya (C/Padilla, 155 (Edifici L’Auditori), 08013 Barcelona)

 

Jornada Professional: “El camí cap a un enregistrament”

Com a la resta d’edicions, el GEMC convoca la Jornada Professional en el marc de la fira. La conferència d’enguany porta el títol de “El camí cap a un enregistrament”. De la mà del professor de l’ESMUC Josep Fuster, i altres professors del Departament de Producció i Gestió, aprendreu quins són els passos a seguir per poder dur a terme un enregistrament. S’exposaran exemples pràctics de projectes que s’han culminat amb èxit.

Va destinada a tots aquells alumnes de l’ESMUC i d’altres centres d’estudis musicals que vulguin conèixer els processos tècnics i de gestió sobre el procés d’enregistrament d’obres musicals, remarcant que també pot ser d’interès per a editors, productors culturals, etc.

  • Data: 22 de novembre del 2016
  • Hora: a les 17:00 hores
  • Lloc: Escola Superior de Música de Catalunya ( C/Padilla, 155 (Edifici L’Auditori), 08013 Barcelona)
  •  

Inscripció

Us hi podeu inscriure clicant el següent botó: “Formulari

 

Contacte

Ens trobareu al vestíbul de l’ESMUC durant to el dia. L’accés de la fira és totalment gratuït i obert a tothom.
Si teniu qualsevol dubte, adreceu-vos a secretaria@gemc.cat

 

Més informació