LOGO-ICEC

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

L’Institut Català de les Empreses Culturals ha publicat la convocatòria anticipada per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per assistir a la trobada internacional amb editors i agents literaris de l’àmbit anglosaxó que s’organitzarà amb motiu del Programa Spotlight 2022. Focus de la Cultura Catalana a la Fira del Llibre de Londres (ref. BDNS 592695).

Aquesta línia de subvencions té dues modalitats:

  1. Assistència d’empreses del sector del llibre de l’àmbit de la ficció i no-ficció, per a la qual se selecciona un màxim de 15 empreses
  2. Assistència d’empreses del sector del llibre de l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, per a la qual se selecciona un màxim de 10 empreses

The London Book FairUna mateixa empresa només pot presentar una sol·licitud de convocatòria i únicament ho pot fer en una de les modalitats a) o b).

Seran subvencionables les despeses de viatge, transport, allotjament, despeses derivades de les proves diagnòstiques de la COVID-19 i acreditació d’accés a la fira. No són subvencionables les despeses corresponents a manutenció, honoraris o transports urbans.

El període per presentar sol·licituds acaba el dia 24 de novembre de 2021!

Us recomanem que llegiu atentament les bases.

Aquest ajut és de tramitació telemàtica obligatòria.

Consultes:

Informació relacionada: