Institut Ramon LlullThe London Book Fair, una de les fires del llibre més prestigioses del panorama editorial internacional, se celebrarà del 5 al 7 d’abril de l’any vinent i el seu programa Spotlight tindrà la cultura catalana com a eix central.

El programa Spotlight facilita que els mercats editorials seleccionats col·laborin amb The London Book Fair per promoure la seva literatura entre els professionals internacionals que hi assisteixen, fent èmfasi en el món anglosaxó. Per a Catalunya, organitzar-lo el 2022 és un pas més en la internacionalització del sector editorial i en el posicionament de la cultura i la llengua catalanes en els mercats editorials mundials.

LOGO-ICECEl Gremi d’Editors de Catalunya i EDITORS.CAT, juntament amb l’Institut Ramon Llull i l’Institut Català de les Empreses Culturals, han organitzat una sessió informativa en què es presentaran els objectius i les accions previstes del programa professional del «Catalan Culture Spotlight» de The London Book Fair 2022, així com la línia d’ajuts específica per assistir a la trobada internacional amb editors i agents literaris de l’àmbit anglosaxó, que s’organitzarà amb aquest motiu.

Aquesta sessió informativa tindrà lloc el dia 27 d’octubre de 2021 (dimecres), a les 12.00h, per videoconferència a través de la plataforma ZOOM.

NOTA IMPORTANT: Per tal de garantir una correcta organització de l’acte, és imprescindi­ble que feu la inscripció telemàtica mitjançant el botó “INSCRIPCIÓ”, indicant el correu electrònic on voleu rebre l’enllaç per connectar-se a la sessió.

Formulari d’inscripció a la sessió:

Ponents:

  • Francesc Serés, director de l’IRL
  • Joaquim Bejarano, cap de l’Àrea del Llibre de l’ICEC
  • Gemma Gil, coordinadora de l’Àrea de Literatura i Pensament de l’IRL
  • Josep Lafarga, secretari general del Gremi d’Editors de Catalunya i d’EDITORS.CAT