Article publicat a la CCMA el 15 de gener de 2022. Fes clic per veure l’article original

bel-olid

Bel Olid

L’escriptora i traductora ha renunciat al càrrec un any abans d’acabar el mandat per motius personals: “Ha sigut intens i bonic”.

L’escriptora i traductora Bel Olid deixarà la presidència de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Després de set anys al capdavant de l’associació, per motius personals ha decidit renunciar al càrrec un any abans d’acabar l’actual mandat.

En un tuit, Olid assegura que la seva etapa en el càrrec  ha estat “intensa i bonica” i que ho deixa “amb la tranquil·litat d’haver posat tot el que ha pogut” i l’alegria de saber que, hi hagi qui hi hagi en la presidència, la junta “fa una feina increïble”.

Ara s’ha obert el termini per presentar candidatures per triar la persona que ocuparà la seva vacant al mes de març. Els candidats tenen de termini fins al 13 de febrer.

Bel Olid és col·laboradora en diversos mitjans de comunicació i escriptora de contes, assaigs i novel·les, i ha rebut diversos premis literaris, entre els quals el Documenta de Narrativa (2010) amb l’obra “Una terra solitària” (Empúries).

Si vols llegir l’article sencer clica aquí