Books at Berlinale 2020Hem rebut de la Fira del Llibre de Frankfurt La convocatòria de presentació de llibres per a la 15a edició «BOOKS AT BERLINALE 2020», una iniciativa conjunta amb el Festival Internacional de Cinema de Berlin i Frankfurter Buchmesse, l’objectiu de la qual és fomentar la cooperació entre les indústries del cinema i el llibre.

«BOOKS AT BERLINALE 2020» tindrà lloc el dia 24 de febrer de 2020 en el marc de “Berlinale Co-Prodution Market”. Cada any es presenten dotze novel·les a una audiència d’alt perfil d’uns 150 productors. Els llibres es mostren en un catàleg imprès i són presentats pels titulars dels drets (editor o agent literari). Després de la presentació es porta a terme una reunió de networking durant la qual es poden establir contactes amb els productors interessats. Cada editor o agent té la seva pròpia taula i pot ser contactat directament pels productors.

És imprescindible ser el titular dels drets cinematogràfics de la novel·la i aquesta ha de ser un best-seller, especialment premiat, nou o encara per publicar, amb gran potencial per a l’adaptació a la pantalla. Juntament amb el formulari caldrà enviar també una sinopsis més llarga i una traducció de mostra de la novel·la, no només amb finalitat de selecció, sinó més aviat per a ser lliurada als productors interessats, prèvia sol·licitud.

Per a qualsevol informació addicional o consultes: books@berlinale.de  o film@buchmesse.de

La selecció dels llibres es farà abans del Nadal.

Els interessats han d’enviar el formulari i la documentació sol·licitada (sinopsis i traducció de mostra de la novel·la) abans del 29 de novembre de 2019.

Més informació: