Estand de la FGEE a Bolonya 2019

Estand de la FGEE a Bolonya 2019

La Federación de Editores de España torna a apostar per aquesta fira, la més important del sector del llibre infantil i juvenil, amb un estand dissenyat per a servir de plataforma comercial a l’editor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

La 57th Bologna Children’s Book Fair se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril de 2020.

Participació:

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

  • Participació individual: 1.875 euros

Fes clic sobre el següent enllaç per descarregar la fitxa: Annex I – Participació individual

  • Participació compartida (dos expositors): 1.000 euros

Fes clic sobre el següent enllaç per descarregar la fitxa: Annex II – Participació compartida

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import. Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

Ajut de l’ICEX:

Per a la participació en aquesta fira les editorials podran beneficiar-se d’un ajut de l’ICEX que s’aplicarà a les empreses que hagin format part de la participació agrupada en aquesta fira en un màxim de cinc ocasions, incloent 2019. Consultar els termes a les condicions de participació (pàgina 9)

Termini d’inscripció:

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del dia 2 de desembre info@gremieditors.cat

Més informació: