Cervera, Vila del LlibreEl cap de setmana del 22 i 23 d’octubre tindrà lloc la celebració de “Cervera, Vila del Llibre”, organitzada per la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. Us facilitem tota la informació per si és del vostre interès participar-hi.

Correu electrònic rebut dels organitzadors:

Benvolguts amics,

La xarxa de Viles del Llibre de Catalunya ja és una realitat aquest 2016 i us volem convidar a ser-ne protagonistes.

Us enviem tots els detalls per participar aquesta tardor, els dies 22 i 23 d’octubre de 2016, a la Vila del Llibre que la Paeria de Cervera està organitzant amb el suport de VilaDelLlibre.CAT, que s’ha marcat el repte de transformar el centenari Carrer Major de la vila en un centre cultural de primer ordre convertit en “CERVERA, VILA DEL LLIBRE”.

Els qui heu participat en alguna d’aquestes darreres edicions de Bellprat, Vila del Llibre, o tots aquells que encara no ho heu fet teniu l’oportunitat de viure en primera persona com es repeteix la màgia en un nou territori, noves empremtes històriques i nous vilatans.

Us animem a inscriure-us en aquesta nova i singular cita del calendari del 2016 per formar part de tota la professió del món del llibre i d’un programa ple de figures de primer ordre del panorama cultural del nostre país.

Us hi esperem!!!

Més informació: