Aprèn a utilitzar de forma senzilla l’Adobe Photoshop. Inscriu-te!

El Gremi d’Editors de Catalunya organitza el curs Adobe Photoshop, en modalitat presencial. El curs és bonificable a càrrec dels crèdits de bonificació de l’empresa.

El curs tindrà 20 hores de durada, s’impartirà els dilluns de 10.00h a 14.00h, en 5 sessions entre el 2 i el 30 d’octubre, a les instal·lacions del CIFO, Centre d’Innovació i Formació Ocupacional de l’Hospitalet a la Carretera del Mig, 24 de l’Hospitalet de Llobregat (telèfon 932 60 31 20) (com arribar).  Els interessats ja poden cursar la inscripció clicant aquí

Dades del Curs:

 • Nom: Adobe Photoshop Bàsic
 • Durada: 20 hores

Programa:

 1. Introducció programa
 2. Les eines:
 3. Començar a dibuixar amb Photoshop:
 4. Retocs fotogràfics5. Les capes del Photoshop
 5. Treballar amb text
 6. Transformar imatges
 7. Reemplaçar color/ Igualar color / Nivells de Llum
 8. Màscares de Capa
 9. Perfeccionament de Contorn
 10. Filtres
 11. Enfocar / Desenfocar imatges
 12. Guardar imatges per imprimir/web

Lloc: Centre d’Innovació i Formació Ocupacional de l’Hospitalet (CIFO de l’Hospitalet) a la Carretera del Mig, 24 de l’Hospitalet de Llobregat (telèfon 932 60 31 20) (com arribar)

Dades de la Professora:

 • Nom: Mònica Gil Rosón
 • Trajectòria: La seva faceta laboral està centrada en el sector cultural i de la formació, tant online com presencial, treballant per a editorials, discogràfiques de música clàssica i agències de publicitat.

Preus:

 • Import associat: 300 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de bonificació de l’empresa)
 • Import no associat: 375 euros (bonificable a càrrec dels crèdits de bonificació de l’empresa)

Inscriu-te!

Feu clic sobre el següent botó d’enllaç per formalitzar la vostra inscripció al curs “Adobe Photoshop”: FORMULARI

Si l’empresa així ho desitja, el Gremi podrà gestionar els procediments administratius amb la Fundació Tripartita, per tal que puguin bonificar-se totalment o parcial la formació realitzada. Per a empreses associades, el cost de les gestions administratives inherents al procés de bonificació serà de 0€. Per a empreses no associades, el Gremi facturarà el 10% del cost del curs en concepte de gestió administrativa de la bonificació. Per a més informació, poseu-vos en contacte amb la Secretaria del Gremi: formacio@gremieditors.cat