Un dia a la Fira de Frankfurt 2019La Fira Internacional del Llibre de Frankfurt tindrà lloc del 16 al 20 d’octubre de 2019.

El Gremi d’Editors de Catalunya ha negociat amb l’agència de viatges NOU HORTIZÓ un paquet per a la visita d’un dia a la fira, amb el següent programa:

  • DIA: 17 d’octubre de 2019 (dijous)
  • SORTIDA DE BARCELONA: 06.50h LH1139 (arribada a Frankfurt: 09.00h)
  • SORTIDA AVIÓ TORNADA: 21.00h LH1138 (arribada a Barcelona: 23.00h)
  • PREU PER PERSONA: 330,00 euros aproximadament, segons taxes

El preu inclou:

  • Bitllet d’avió en línia regular (Lufthansa)
  • Acreditació d’entrada a la fira
  • Trasllat aeroport-fira-aeroport, sense cost

BUS GRATUÏT AEROPORT-FIRA-AEROPORT

El Gremi, amb el patrocini de CEDRO, es farà càrrec del cost d’un autocar per al trasllat del grup aeroport-fira-aeroport el dia 17 d’octubre i que posa també a disposició de tots els associats que vulguin aprofitar el transfer a l’anada o a la tornada aquell dia, encara que no formin part del grup, sense cost.

Hem bloquejat 25 places, que s’adjudicaran per rigorós ordre de petició fins a cobrir les 25 places reservades amb aquest preu.

S’han adjudicat les 25 places reservades. Els interessats en visitar la fira el dia 17 d’octubre poden posar-se en contacte amb la Secretaria del Gremi per a la reserva de plaça en el bus gratuït aeroport-fira-aeroport d’aquell dia.

Els interessats han d’emplenar el formulari indicant les dades completes de la persona que viatjarà.

Un dia a la Fira de Frankfurt 2019

CEDRODes de la Secretaria del Gremi s’emetrà una factura i caldrà realitzar el pagament de la totalitat de la reserva (330,00 euros).

Cancel·lacions: Aquesta tarifa no és reemborsable. En cas de canvi de nom, es podrà fer fins a 30 dies abans del viatge. Consulteu a la Secretaria del Gremi.

Aquesta acció va dirigida exclusivament als associats i als socis de CEDRO.