La trobada que es desenvoluparà durant febrer i març serà online i gratuït

El proper 8 de febrer comença LITTERAE, un esdeveniment en línia que pretén reunir els diferents agents del món de el llibre per tal d’analitzar el sector editorial, facilitar la creació de xarxes de col·laboració nacional i internacional, conèixer noves tendències en la producció i promoció del llibre, fomentar la modernització del sector, l’ús de les noves tecnologies i donar suport a la professionalització de nous joves autors.

Durant febrer i març de 2021, LITTERAE oferirà un seguit de trobades que permetran conèixer de primera mà els desafiaments a què s’enfronta el sector i brindaran l’oportunitat de compartir diferents punts de vista per afrontar-los.

LITTERAE compta amb un amplíssim llistat de convidats entre bibliotecaris, editors, autors, consultors internacionals, il·lustradors, periodistes…

Alguns dels noms que participaran en aquesta edició de LITTERAE són Álvaro Muñoz Guillén (La Porta de Tannhäuser. Plasencia), Elena Pasolli (Exhibition Manager Bologna Children’s Book Fair); Xosé Ballesteros (Editorial Kalandraka. Espanya), Olga de Déu (Il·lustradora espanyola), César Pérez Gellida (escriptor espanyol), Jose Manuel Anta (FANDE. Federació d’Associacions Nacionals de Distribuïdors d’Edicions), Gisele Corrêa Ferreira (promotora del Festival Literari Internacional Poços de Caldas – Flipoços. Brasil), Ainhoa ​​Sánchez Mateo (responsable de l’àrea de literatura d’Acció Cultural Espanyola), Pamela Beloqui (Xarxa Internacional d’Objectius de Desenvolupament Sostenible. Finlàndia), Manuel Gil Espín (director de la Fira de el llibre de Madrid ), Daniel Benchimol (Projecte 451, Argentina) i Rocio Cerón (poeta mexicà).

A més en l’última sessió de la trobada, el 24 de març es retrà homenatge a l’editorial Almud. Coneix el programa i inscriu-te en cadascuna de les sessions!

Més informació: