La Federación de Editores de España vulgui tornar a apostar per aquesta fira, la més important del sector del llibre infantil i juvenil, amb el mateix estand que l’any passat obert, modern i funcional el disseny del qual va servir de plataforma comercial per a l’expositor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

La 56th Bologna Children’s Book Fair se celebrarà de l’1 al 4 d’abril de 2019.

Participació

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import. Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

Ajut de l’ICEX

Per a la participació en aquesta fira les editorials podran beneficiar-se d’un ajut de l’ICEX que s’aplicarà a les empreses que hagin format part de la participació agrupada en aquesta fira en un màxim de cinc ocasions, incloent 2018 (comptant a partir de 2008). Consultar els termes a les condicions de participació.

Termini d’inscripció

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del dia 30 de novembre info@gremieditors.cat

Més informació: