SUGGERIMENT DE COMPRADORS

BUENOS AIRES 2019 - Jornades Professionals. Suggeriments de Compradors

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

Benvolgut Expositor:

A la Comissió de Professionals de la Fundación El Libro treballem tot l’any perquè les Jornades Professionals de la Feria Internacional del Libro de Buenos Aires siguin la major plataforma de negocis i oportunitats editorials de la regió.
El nostre objectiu és maximitzar els beneficis que les Jornades generen a tots els expositors.
En aquest sentit i per facilitar la concreció de negocis, hem decidit convidar novament a un important nombre de compradors internacionals i del mercat local, els quals tindran un sòlid suport per facilitar la seva presència.
Ens interessa especialment que aquests convidats produeixin oportunitats comercials concretes i genuïnes a tots els expositors.
Les Jornades Professionals 2019 es duran a terme del 23 al 26 d’abril. Per això li demanem que abans del proper dilluns 17 de desembre ens envieu els vostres suggeriments de compradors, tant de l’Argentina com de l’exterior.
Els noms proposats no han de restringir només a compradors tradicionals (editors, distribuïdors, llibreters, bibliotecaris), sinó que estem oberts a nous horitzons comercials: compradors institucionals; responsables de desenvolupament de col·leccions per ministeris, biblioteques i universitats i altres organismes públics; encarregats de seleccionar material per a plans de lectura; empreses consumidores de material bibliogràfic; responsables de compres per a cadenes comercials; entre d’altres.
Que els seus potencials clients participin a la fira 2019 depèn en gran mesura del compromís i interès de tots els expositors en comunicar-nos les seves propostes.

Per a suggeriments compradors d’Argentina, si us plau completi el següent formulari.
Per a suggeriments compradors de l’Exterior si us plau completi el següent formulari.

Serà un plaer rebre els seus suggeriments, consultes i opinions.
Rebi les nostres cordials salutacions.