La 45ª Feria Internacional del Libro de Buenos Aires se celebrarà del 23 d’abril al 13 de maig de 2019.

Els dies dedicats a les Jornades Professionals seran el 23, 24, 25 i 26 d’abril, de 09.00h a 18.00h

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

BARCELONA serà la ciutat invitada d’honor i tant l’Ajuntament de Barcelona com l’Institut Ramon Llull hi desplegaran un important programa d’activitats

L’estand institucional, situat al “Pabellón Amarillo” de la fira, tindrà una superfície de 200m2 i una ubicació destacada.

Durant aquestes jornades, coordinades per l’ICEC en col·laboració amb el Gremi d’Editors de Catalunya i EDITORS.CAT, l’estand disposarà d’una zona exclusiva pels professionals amb una àrea d’exposició més espai de reunions i magatzem, així com d’un auditori on tindran lloc diversos actes i presentacions de llibres.

Ajuts específic de l’ICEC:

L’ICEC publicarà durant el mes de desembre de 2018 les bases reguladores dels ajuts específics (borsa de viatge) per a les empreses participants en aquesta edició 2019 de la fira.

Termini d’inscripció:

Les inscripcions a l’estand català de la FIL de Buenos Aires s’ha de realitzar directament a través de l’ICEC, escrivint un correu electrònic amb el vostre interès de participació a internacional.icec@gencat.cat, amb còpia a info@gremieditors.cat

 Data límit d’inscripció: 14 de desembre de 2018

 La inscripció a la fira pels dies professionals dóna dret a:

  • Una acreditació per accedir a la fira durant tots els dies de celebració
  • La publicació de les dades de l’empresa en el catàleg d’expositors i de professionals
  • La utilització sense cost de l’espai de reunions i zona d’exposició pro de l’estand

Feria Buenos AiresL’Institut Català de les Empreses Culturals – ICEC, mitjançant la seva marca d’internacionalització Catalan Arts-Books, s’encarregarà del disseny i producció de l’estand paraigües institucional, posant-lo a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya durant els dies professionals de la fira, que seran del 23 al 26 d’abril.

Aquesta fira rep més d’un milió de visitants cada any i s’ha convertit en un referent a nivell mundial. Amb més d’un milió de visitants cada any, és la fira més concorreguda en el món de parla hispana. Reuneix a més de deu mil professionals del llibre, a més d’organismes i institucions públiques d’àmbit internacional, nacional, provincial, institucions educatives i lectors de totes les edats.

Estadístiques 2018:

  • 500 m2 d’exposició
  • 477 expositors
  • 35 països i comunitats participants
  • 12.000 visitants durant les Jornades Professionals
  • 180.000 visitants durant la fira oberta al públic

Més informació:

Altres modalitats de participació: