Estand FGEE a Bolonya 2019

La Federación de Editores de España torna a apostar per aquesta fira, la més important del sector del llibre infantil i juvenil, amb un estand dissenyat per a servir de plataforma comercial a l’editor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

La 59th Bologna Children’s Book Fair se celebrarà del 21 al 24 de març de 2022.

Participació

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import. Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària per la qual cosa s’emetrà una factura per aquest concepte.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

Ajut de l’ICEX

Per a la participació en aquesta fira les editorials podran beneficiar-se d’un ajut de l’ICEX que s’aplicarà a les empreses que hagin format part de la participació agrupada en aquesta fira en un màxim de cinc ocasions, excloent 2020 i 2021. Consultar els termes a les condicions de participació (pàgina 3).

Termini d’inscripció

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del dia 31 de gener info@gremieditors.cat

Consultes:

Més informació: