The London Book Fair

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

La 51th The London Book Fair se celebrarà del 5 al 7 d’abril de 2022.

La Federación de Editores de España torna a apostar per aquesta fira, exclusivament professional, especialitzada en la venda de drets; amb un estand ampliat, dissenyat per a servir de plataforma comercial a l’editor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

Enguany, la cultura catalana serà Spotlight a la fira. L’Institut Ramon Llull i l’Institut Català de les Empreses Culturals oferiran un programa de trobades entre editors catalans i editors/agents britànics i nord-americans, així com una sèrie d’actes que inclouen autors, il·lustradors i traductors catalans.

Per la seva banda, Sharjah serà Market Focus.

Participació dins de l’estand col·lectiu de la FGEE:

estand-fgee-london

Estand de la FGEE a Londres 2019

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual, mòdul a compartir o lloguer de taula). Inclou la inclusió en el catàleg firal (140 euros per coexpositor).

Participació individual: 1.980 euros
Fitxa annex I – Participació individual

Participació compartida (dos expositors): 1.100 euros
Fitxa annex II – Participació compartida

Lloguer de taula: 600 euros (Sense prestatgeries. Inclou el transport dels llibres, entrada al catàleg firal i acreditació d’entrada a la fira)
Fitxa lloguer de taula

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import. Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària. Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del dia 28 de febrer a info@gremieditors.cat

Més informació:

Consultes:

Catalan-Culture-Spotlight