The London Book Fair

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat!

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) posa a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya un estand a la London Book Fair, que se celebrarà del 5 al 7 d’abril 2022 a Londres.

L’estand estarà ubicat al Ground Floor de l’Olympia London i servirà com a punt de trobada i de negoci per les empreses i professionals catalans presents a la fira i comptarà amb espai d’exposició de llibres i taules de reunió.

Les editorials que vulguin participar a l’estand institucional del Govern de Catalunya a la London Book Fair, han d’enviar un correu electrònic a internacional.icec@gencat.cat, abans del proper 11 de febrer!

Una vegada exhaurit aquest termini, es contactarà amb les empreses que hagin mostrat interès en participar-hi presencialment a l’estand, per tal d’informar-les dels metres d’exposició disponibles, l’obtenció de l’acreditació, així com el procediment de recollida dels llibres i el seu enviament a la fira.

La iniciativa s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial amb la marca d’internacionalització Catalan Arts – Books.

Enguany, la cultura catalana serà Spotlight a la fira. L’Institut Ramon Llull i l’Institut Català de les Empreses Culturals oferiran un programa de trobades entre editors catalans i editors/agents britànics i nord-americans, així com una sèrie d’actes que inclouen autors, il·lustradors i traductors catalans.

Per la seva banda, Sharjah serà Market Focus.

Consultes:

Més informació:

Catalan-Culture-Spotlight