Captura de pantalla 2017-03-20 a las 15.40.12La Campanya consisteix en un regal d’un llibre de temàtica infantil (amb un preu màxim de 13 euros) per als infants que fan 6 anys durant el 2017 i que, acompanyats d’un adult, podran anar a una llibreria i bescanviar el cupó per un llibre.

Els objectius són estimular els hàbits de lectura dels petits lectors que aprenen a llegir, crear la seva pròpia biblioteca, descobrir les llibreries amb un adult i incentivar la compra d’altres llibres.

La campanya de 2016, promoguda pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, es va tancar amb 31.914 llibres regalats, la qual cosa representa que hi ha participat el 38,3% dels infants catalans que complien 6 anys aquell any. Aquests bons resultats i l’excel·lent acollida de la iniciativa han fet que s’hagi decidit avançar la segona edició de la campanya, que va ser presentada en una sessió informativa al Gremi el passat 14 de març amb l’assistència dels editors de llibre infantil.

En aquesta sessió, amb l’assistència dels responsables de l’Àrea de Públics de lCEC,  es van projectar les dades de la campanya FAS 6 ANYS, TRIA UN LLIBRE realitzada l’any passat i es va presentar la segona edició que s’engegarà el proper 2 de maig amb col·laboració del Gremi de Llibreters de Catalunya. 

Tal com es va comentar a la trobada, els agradaria poder comptar amb la vostra col·laboració per a la campanya d’aquest 2017, que anirà del 2 de maig al 17 de juny. Per això demanen que feu arribar les  propostes per saber de quina manera en podeu fer difusió i poder facilitar el material del que disposen. Podeu comptar amb l’espot de 15’, baners de diferents mides, pòsters, punts de llibre, i adaptar les creativitats que creieu oportunes per a poder inserir dins algun catàleg on-line i off-line.

 

Spot: “Fas 6 anys. Tria un Llibre”