Logo-LondresL’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) posa a disposició de les empreses i entitats del sector del llibre de Catalunya un estand a The London Book Fair , que se celebrarà del 10 al 12 de març 2020 a Londres.

L’estand, identificat amb la marca d’internacionalització de l’ICEC, Catalan Arts – Books, estarà ubicat al Hall 7 de la fira amb el número 7G50A i servirà com a punt de trobada i de negoci per les empreses i professionals catalans presents a la fira. L’estand però no comptarà amb espai d’exposició de llibres.

La iniciativa s’emmarca en la línia d’accions que el Departament de Cultura duu a terme per impulsar la literatura catalana i la internacionalització del sector editorial amb la marca d’internacionalització Catalan Arts – Books.

The London Book Fair és una fira exclusivament professional i amb un marcat caràcter comercial, especialitzada en la venda de drets. Està considerada com el “Certamen del llibre més important de primavera” en el calendari editorial internacional.

Més informació:

Per a qualsevol altra informació podeu contactar amb l’ICEC internacional.icec@gencat.cat