The Book Fair LondonLa Federación de Editores de España torna a apostar per aquesta fira, exclusivament professional, especialitzada en la venda de drets; amb un estand dissenyat per a servir de plataforma comercial a l’editor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

La 49th The London Book Fair se celebrarà del 10 al 12 de març de 2020.

Participació:

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir). Inclou la inclusió en el catàleg firal (140€ per co-expositor).

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import. Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

Termini d’inscripció:

El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del dia 2 de desembre info@gremieditors.cat

Enguany Sharjah serà el Market Focus.

Pàgina web de la fira AQUÍ

Més informació: