Estudis i publicacionsUs relacionem les darreres publicacions rebudes al Gremi d’Editors de Catalunya, i que hem digitalitzat perquè les pugueu consultar online. Cliqueu sobre el títol de cadascuna per accedir a la publicació en qüestió, allotjada al nostre compte d’Issuu.

Si voleu accedir al canal d’Issuu, trobareu l’enllaç al final de l’article.

«Informe CoNCA 2018. Estat de la Cultura i de les Arts. 06_2018-11-28»: Inclou l’anàlisi de les pràctiques culturals dels catalans i sis articles encarregats a experts que incideixen en la capacitat de transformació de la cultura sobre la realitat col·lectiva. Es clou el document amb el tradicional recull d’indicadors culturals, on s’identifiquen, des d’una àmplia perspectiva, les tendències del sector a nivell econòmic i social.

«El español: una lengua viva. Informe 2016»: Publicació de l’Instituto Cervantes.

«Educational Research Review». Article sobre els efectes de la lectura en digital i en paper: Article publicat a la revista científica ELSEVIER que fa un resum i completa l’article d’una altra sèrie d’articles sobre els efectes de la lectura en digital i en paper trets d’un estudi de la Universitat de València

GREMI –Indústria i Comunicació Gràfica de Catalunya: Publicació periòdica del Gremi de la Indústria i la Comunicació Gràfica de Catalunya. Número 263 corresponent al tercer trimestre de 2018.

Butlletí de novetats de la Biblioteca Central: Número 264 (octubre 2018). Publicació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Recordeu que s’han publicat els estudis de comerç interior i exterior corresponents a 2017. Us els podeu descarregar però us informem que a la Secretaria del Gremi disposem d’exemplars en paper que lliurarem als interessats.

Més informació: