LITERAL, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva 9a edició els dies 20 i 21 de maig de 2023 al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. Volem que LITERAL continuï sent un espai de trobada entre persones, llibres i idees. Com cada any, ens agradaria comptar amb la vostra participació per tal de compartir i omplir l’espai de llibres radicals.

La fira, que atrau a milers de persones i un gran número de professionals, és un dels esdeveniments clau del panorama literari, intel·lectual i polític als Països Catalans i al conjunt de l’Estat espanyol. La previsió és que un centenar d’editorials participin al mercat del llibre i que la programació inclogui una cinquantena d’activitats.

 

Per altra banda, els dies 18 i 19 de maig la fira obrirà el seu espai professional, LITERAL PRO, un mercat professional del llibre radical que vol ser un espai alternatiu a les grans fires europees. LITERAL PRO comptarà amb un mercat editorial, un espai de reunions entre editorials, un espai de treball en xarxa i classes magistrals. Es preveu que hi participin una vuitantena d’editorials de tot el món.

Us escrivim, doncs, per animar-vos a participar a la novena edició de LITERAL. Les inscripcions a la fira LITERAL i a LITERAL PRO es faran per dues vies diferents. El termini d’inscripcions està obert fins el proper 31 de gener.

Més informació: