Article publicat al Diari Ara el 18 de novembre del 2019. Fes clic per veure l’article original

L’escriptor, crític i periodista ha estat guardonat pel poemari ‘El magraner’

L’escriptor, crític i periodista Jordi Llavina (Gelida, 1968) ha guanyat el 43è premi Marià Manent amb El magraner. El lliurament del premi, dotat amb 2.000 euros i una obra artística original, s’ha dut a terme aquest dissabte 16 de novembre a Premià de Dalt. L’obra guanyadora és un llibre conceptual i arriscat que barreja poesia amb prosa poètica i que serà editat per l’editorial Quaderns de la Font del Cargol. Sortirà a la venda a finals de febrer.

També ha estat premiat Octavi Franch (Barcelona 1970), en aquest cas amb el Valerià Pujol de contes pel relat La signatura del demiürg. La narració explica la història d’un escriptor d’èxit que sucumbeix atrapat en la teranyina dels seus personatges.

Amb 43 edicions, el premi Marià Manent és un dels més veterans de la literatura catalana. Organitzat per la secció d’arts i lletres de la Societat Cultural Sant Jaume, entre la nòmina de guanyadors destaquen Jaume Creus, Joan Barceló, Ponç Pons, Josep Francesc Delgado, Maria Josep Escrivà, Mari Carme Arnau o Mari Carmen Sáez.

Si vols llegir l’article sencer clica aquí