Article publicat a Info Salt l’11 de novembre del 2019. Fes clic per veure l’article original (“Llucia Ramis guanya el premi Setè Cel 2019 amb la novel·la Les possessions”)

L’acte de lliurament del guardó es durà a terme el divendres 15 de novembre, a les vuit del vespre, a la biblioteca Iu Bohigas de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

Llucia Ramis amb la seva obra Les possessions (Editorial Anagrama) és la guanyadora del premi Setè Cel 2019. El guardó es lliurarà el divendres 15 de novembre, a les 20.00 hores, a la biblioteca Iu Bohigas de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

La novel·la, entre l’elegia, la crònica i el thriller, narra la història d’una dona que viatja per posar fre a l’espiral en la qual ha caigut el seu pare que, amb la jubilació, ha passat de ser un plàcid professor d’institut a iniciar una batalla legal contra un presumpte delicte urbanístic. Aquestes trobades reobren velles ferides i transporten la protagonista al centre de la història familiar, marcada per un succés ocorregut a Madrid l’any 1993.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de SaltNúria Heras, explica que “any rere any els premis Setè Cel continuen gaudint d’una molt bona salut i, enguany, amb Les possessionsde la Llucia Ramis, n’és un exemple”.

Escriptora i periodista

Llucia Ramis, nascuda a Palma el 1977, és escriptora i periodista. Autora de quatre novel·les (Coses que et passen a Barcelona quan tens trenta anysEgosurfingTot allò que una tarda morí amb les bicicletesLes possessions), actualment col·labora com a cronista i columnista a diversos mitjans de comunicació.

El 2010 l’Obra Cultural Balear li va atorgar el Premi Bartomeu Rosselló-Pòrcel per la seva labor en el camp de l’animació cultural i el 2013 va rebre el Premi Time Out al creador de l’any.

Si vols llegir l’article sencer clica aquí