LAABEl Laboratori d’Adaptacions Audiovisuals de Barcelona (LAAB) ens comunica que aviat celebren una nova activitat a la qual invita els editors a participar-hi.

Es tracta d’una Jornada de reflexió sobre Oportunitats editorials per al sector audiovisual. Les plataformes audiovisuals i les oportunitats d’adaptació d’obres literàries, dins del marc del Festival de Cinema l’Alternativa, el dia 14 de novembre a les 18.30h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). Serà una trobada entre professionals d’èxit per analitzar el paper que juguen les adaptacions literàries en l’explotació tradicional i en les diferents plataformes de continguts audiovisuals.

Participaran Núria Valls, responsable de producció de Nostromo Pictures que ha produït adaptacions de llibres com «Palmeras en la nieve» i la «Trilogia del Baztán»; Antonio Trashorras, Creative Executive Original Programming d’HBO España a més de guionista, director i productor executiu de televisió i cinema; Mònica García Massagué, directora del Taboo’ks i directora de la Fundació Sitges i Mario Madueño Cobo, impulsor de la iniciativa «Rodando Páginas, los libros van a las pantallas». Moderarà l’escriptor Joan Antoni Martín Piñol, que va participar en la primera edició del LAAB amb Sentinels.

Cal omplir el següent formulari per poder participar en l’activitat. La inscripció és obligatòria.

IMPORTANT: Per poder accedir al recinte de L’Alternativa Professionals, si no tens acreditació, necessitaràs també omplir obligatòriament aquest formulari (només els camps marcats amb un asterisc vermell són obligatoris), recorda marcar en el primer camp HE REBUT UNA INVITACIÓ DEL FESTIVAL, l’opció SÍ. En breu rebràs la teva invitació al teu correu electrònic.

https://bit.ly/2oOonY2