Festival-MOT-2021Serà del 18 al 27 de març. Es podrà seguir presencialment i per streaming i estarà dedicat als processos creatius de les diferents disciplines artístiques explicats des de la literatura. 

Després d’haver d’ajornar el festival el març passat a les portes de celebrar-lo, el MOT 2021 recupera gairebé íntegrament el programa. Comissariat per la historiadora de l’art Glòria Bosch Mir, el festival reunirà una quarantena d’autors catalans, nacionals i internacionals.

El dijous 4 de març, a les 19 h, a través d’Internet, participa al Pròleg del MOT

La comissària i les directores del MOT 2021 t’explicaran en detall tota la programació i respondran les preguntes dels assistents. També hi haurà alguna sorpresa!

La conversa serà a través de la plataforma Zoom. Per assistir-hi només cal que cliquis al següent enllaç.

Qui vindrà al MOT 2021?

La programació s’ha teixit mirant la vessant creativa dels autors. Alguns són artistes, com Perejaume, Irene SolàAlicia Kopf, Manuel Baixauli o Pere Parramon. D’altres són músics, com Gerard Quintana o Jaume Coll Mariné. També hi ha arquitectes, com Quim Español; poetes, com Eduard Escoffet, Mariano Peyrou o el mateix Jaume Coll Mariné, i dramaturgs, com Jordi Coca, Àngels Bassas Lluís-Anton Baulenas. En definitiva serà una edició amb convidats polifacètics per navegar a través de la seva obra i descobrir les diferents cares de la creativitat.

Completen la programació els escriptors catalans Jordi LaraVíctor Sunyol, Josep Maria Fonalleras, Berta Jardí, Mercè Ibarz, Màrius Serra i Eloy Fernández Porta; l’australiana Heather Rose; els argentins Silvana Vogt i Rodrigo Fresán; la croata Lana Bastašić; la nord-americana Tracy Chevalier; el polonès Ignacy Karpowicz, i la narradora francesa Maylis de Kerangal.

Les converses del festival MOT estan vinculades a periodistes culturals i especialistes del sector literari com Eva VàzquezIolanda Batallé, Eva PiquerAnna Pérez PagèsMarta RomagosaÀngels Moreno, Anna Guitart i Álvaro Colomer.

Vull venir presencialment al MOT 2021

On  serà?
A Girona, al Centre Cultural la Mercè
A Olot, a la Sala El Torín

Les xerrades del MOT són gratuïtes però cal reservar una entrada a través del web del MOT.
L’aforament és limitat.

En els espais del festival se seguiran les mesures sanitàries indicades per les autoritats: aforament limitat, distància de seguretat, disponibilitat de gel als accessos i obligatorietat de mascareta.

Vull seguir el MOT des de casa per Internet

Només cal que et connectis al canal del Youtube del MOT a l’hora de l’inici de la xerrada. 

Més informació: