Ebibliotequesl 24 de novembre va tenir lloc la trobada d’editors amb el Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Biblioteques.

Durant la jornada es va presentar l’últim balanç del 2015 i es van donar les pautes de totes les activitats i els programes de difusió cultural i la lectura que s’estàn duent a terme.

Entre d’altres cal remarcar les dades de 2015 sobre selecció i adquisició de fons a les biblioteques, on es recull un pressupost en llibres d’1.994.822€, repartits en 145.872 exemplars adquirits en 635 editorials i 3.058 títols ofertats per part de la Xarxa de Biblioteques Municipals. I les dades del Servei de Biblioteques de Barcelona amb 1.703 títols adquirits fins a Octubre de 2015, dels quals un 65% dels títols són d’editorials amb Seu a Catalunya.

D’altra banda, també es van presentar les diverses activitats que actualment s’oferten com el
programa “El Club del Llibre” que promou les trobades dels autor/es amb els lectors dels clubs de lectura de les diferents zones o les trobades anuals dels clubs de lectura per facilitar als lectors participar en activitats culturals i compartir-les amb membres d’altres clubs.

Documentació descarregable:

Si voleu més informació, podeu descarregar-vos les presentacions dels Responsables de la Diputació de Barcelona i del Consorci de Biblioteques:

Activitats de les biblioteques vinculades als llibres

Selecció i adquisició de fons a les biblioteques de la XBM