Jornadas del Libro Religioso en España_Divendres 13 de novembre de 2015 es va celebrar a Madrid la segona “Jornada sobre el llibre religiós a Espanya”, organitzada per la Comisión de Editores de Libro Religioso (CELR), de la que forma part el Gremi d’Editors de Catalunya. Hi van assistir els principals agents del sector editorial espanyol, des d’editors, autors, distribuïdors i llibreters, per reflexionar sobre els principals reptes i problemàtiques comunes.

La CERL, impulsada per l’Asociación de Editores de Madrid, aplega actualment 31 editorials d’arreu l’Estat, i es reuneix de quatre a sis vegades a l’any a Madrid.

En aquestes reunions s’hi tracten temes d’interès comú, s’intercanvien informacions i preocupacions relatives al sector, s’elaboren i revisen els llistats de propostes d’invitats a LIBER que es presenta conjuntament a la Federación de Gremios de Editores de España. Durant la celebració de LIBER s’organitza un còctel de trobada per a clients i distribuïdors, tant estrangers com espanyols.

Anualment s’imprimeixen catàlegs compartits per cadascun dels seus membres i s’envien butlletins mensuals de novetats i notícies relatives al món de l’edició del llibre religiós.