El 72è Festival de Cinema de Cannes tindrà lloc del 14 al 25 de maig de 2019. Enguany, per primera vegada Frankfurter Buchmesse organitza un Tour d’Editors a Cannes per a sis editors d’Alemanya, així com per a editors i agents dels països invitats d’honor de la fira (enguany ho és Noruega i l’any 2021 ho serà Espanya).

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

Els editors seleccionats seran invitats a participar en dos esdeveniments a Cannes:

  • La sessió de llançament «Shoot the Book!» (21 de maig)
  • El nou «Shoot the Book!. Rendez-vous», una zona de reunió amb taules per a editors i productors (20 de maig).

Fa dos anys que Frankfurter Buchmesse participa a «Shoot the Book!». L’objectiu de la sessió és ajudar els editors de llibres a trobar productors de pel·lícules de tot el món. Els organitzadors són SCELF (Société Civile des Editeurs de Langue Française) i Institut Français, en col·laboració amb Marché du Film i el Festival de Cinema de Cannes.

«Shoot the Book!», va ser una iniciativa de la SCELF iniciada en 2014. És una oportunitat única per tal que els editors presentin llibres amb un alt potencial d’adaptació a la pantalla. Els editors invitats podran enviar llibres i un jurat format per un grup de productors internacionals de tot el món en seleccionarà deu. L’acte tindrà lloc el 21 de maig al Salon des Ambassadeurs del Festival de Cinema de Cannes. Després de la sessió de presentació se servirà un còctel en el qual els productors i editors podran trobar-se i parlar dels treballs presentats.

Els interessats en participar en aquest Tour, han d’enviar un correu electrònic a film@book-fair.com

L’equip de Frankfurter Buchmesse present al Festival de Cinema de Cannes els proporcionarà més informació i els formularis de sol·licitud. El procés de selecció per a «Shoot the Book! Rendez-vous» es farà per rigorós ordre d’arribada.

Data límit per a participar: 24 de febrer de 2019