La Federación de Gremios de Editores de España ha començat a treballar per participar a la 73th Frankfurter Buchmesse que se celebrarà del 20 al 24 d’octubre de 2021. Espanya tindrà un paper destacat en aquesta edició ja que presentarà el seu projecte com a país invitat d’honor l’any 2022 i tindrà lloc la cerimònia de traspàs en la qual es prendrà el testimoni de Canadà, país invitat d’honor en 2021.

Participarà com és habitual en aquesta fira amb un estand col·lec­tiu que comptarà amb el patrocini del Ministerio de Cultura y Deporte i de CEDRO.

Es participarà amb el mateix espai d’exposició (96 m2), mantenint la bona ubicació dels darrers anys, amb un disseny per oferir a l’expositor intimitat, comoditat i visibilitat, així com a punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transcriure’ls. Si ho desitgeu, ens podeu demanar la versió en Word.

S’ha d’efectuar el pagament total de l’import al Gremi d’Editors de Catalunya, per transferència bancària o demanar que fem un càrrec al vostre compte corrent per aquest concepte. L’import corresponent a la participació d’una editorial en l’estand de la FGEE tindrà consideració de quota extraordinària per la qual cosa s’emetrà una factura sense IVA per aquest concepte.

El pagament i l’annex s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans del dia 30 d’abril!

Com és habitual els llibres exposats no seran retornats i es farà donació a alguna institució o biblioteca d’Alemanya.

Coordinadora de l’activitat: 

Mónica Arizcun
Telèfon 91 534 51 95
Correu-e: comext@fge.es

Més informació: