Les darreres notícies sobre la situació creada pel COVID-19 Coronavirus i la quarantena a la que es veuen sotmesos els viatgers procedents de països de risc (entre els quals es troba Espanya) a Colòmbia, impedeixen la participació de la FGEE a la fira per la qual cosa s’anul·la la presència a la Fira de Bogotà 2020 amb estand col·lectiu. Aquesta ciutat ha declarat l’alerta groga i, de moment, se suspenen els esdeveniments massius.

Estand de la FGEE a la Fira de Bogotà 2020

La Federación de Editores de España torna a apostar per aquesta fira amb un estand col·lectiu que estarà situat en el «Pabellón Internacional», amb un disseny que serveixi com a plataforma comercial per al expositor i punt de trobada amb els professionals del sector editorial.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

El termini de recepció de les sol·licituds de participació s’ha ampliat fins al dia 27 de gener!

La 33ª Feria Internacional del Libro de Bogotá – FILBO 2020 tindrà lloc del 21 d’abril al 5 de maig 2020

Els dies dedicats a les Jornades Professionals seran el 22 i 23 d’abril

L’invitat d’honor seran els països Nòrdics

L’estand romandrà obert durant tots els dies de la fira, amb venda de llibres una vegada finalitzades les jornades professionals. Un agent local se’n farà càrrec i també portarà a l’estand els responsables de les biblioteques públiques i universitàries per a donar-los a conèixer les publicacions en exposició i recolzar en les gestions per a poder presentar els llibres, en el cas que ho vulgui l’editor.

Participació:

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transciure’ls. Si ho desitgeu, podeu demanar a la Secretaria del Gremi la versió en Word.

Termini d’inscripció:

El termini de recepció de les sol·licituds de participació s’ha ampliat fins al dia 27 de gener. El pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans d’aquesta data: info@gremieditors.cat

Més informació: