ESTAND-FGEE-BUENOS-AIRESLes darreres notícies sobre la situació creada pel COVID-19 Coronavirus i la quarantena a la que es veuen sotmesos els viatgers procedents de països de risc (entre els quals es troba Espanya) a Argentina, impedeixen la participació de la FGEE a la fira per la qual cosa s’anul·la la presència a la FIL de Buenos Aires 2020 amb estand col·lectiu.

Estand col·lectiu de la FGEE a la FIL de Buenos Aires

La Federación de Gremios de Editores de España no participarà en la 46ª Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2020 amb un estand col·lectiu de 132m2 que estaria situat al «Pabellón Amarillo» i que romandria obert durant els 20 dies que dura la fira, amb venda de llibres una vegada finalitzades les jornades professionals.

La fira tindria lloc del 28 d’abril al 18 de maig de 2020

Els dies dedicats a les Jornades Professionals serien el 28, 29 i 30 d’abril.

La Habana era la ciutat invitada d’honor

Participació:

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transciure’ls. Si ho desitgeu, podeu demanar a la Secretaria del Gremi la versió en Word.

Ajut de l’ICEX:

Logo-Buenos-AiresAquest certamen forma part del Pla sectorial a realitzar per la FGEE durant 2020, en el marc del Conveni de Col·laboració signat amb ICEX-España Exportación e InversionesEls expositors podran beneficiar-se d’un ajut de l’ICEX (consultar els termes a les condicions de participació, pàgina 10).

Termini d’inscripció:

El termini de recepció de les sol·licituds de participació acaba el dia 13 de desembreEl pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans d’aquesta data: info@gremieditors.cat

Més informació:

Altres modalitats de participació: