Estand col·lectiu de la FGEE a la FIL de Buenos Aires

ESTAND-FGEE-BUENOS-AIRESLa Federación de Gremios de Editores de España participarà en la 46ª Feria Internacional del Libro de Buenos Aires 2020 amb un estand col·lectiu de 132m2 que estarà situat al «Pabellón Amarillo» i que romandrà obert durant els 20 dies que dura la fira, amb venda de llibres una vegada finalitzades les jornades professionals.

La fira tindrà lloc del 28 d’abril al 18 de maig de 2020

Els dies dedicats a les Jornades Professionals seran el 28, 29 i 30 d’abril

La Habana serà la ciutat invitada d’honor

Participació:

Les editorials que hi vulguin participar hauran d’enviar la fitxa de participació en la modalitat que correspongui (mòdul individual o mòdul a compartir).

Des del Departament de Comptabilitat del Gremi d’Editors de Catalunya s’enviarà una factura per aquest concepte.

Es prega que els annexos es formalitzin a màquina per tal d’evitar confusions a l’hora de transciure’ls. Si ho desitgeu, podeu demanar a la Secretaria del Gremi la versió en Word.

Ajut de l’ICEX:

Logo-Buenos-AiresAquest certamen forma part del Pla sectorial a realitzar per la FGEE durant 2020, en el marc del Conveni de Col·laboració signat amb ICEX-España Exportación e InversionesEls expositors podran beneficiar-se d’un ajut de l’ICEX (consultar els termes a les condicions de participació, pàgina 10).

Termini d’inscripció:

El termini de recepció de les sol·licituds de participació acaba el dia 13 de desembreEl pagament i els annexos s’han de fer arribar a la Secretaria del Gremi d’Editors de Catalunya, abans d’aquesta data: info@gremieditors.cat

Més informació:

Altres modalitats de participació: